Tammenga past verpakking kilo’s en pondjes aan

Bericht van Tammenga over de kilo- en pondverpakkingen:

“Wij zetten ons in voor duurzaamheid en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Dat maakt dat wij onder andere kijken naar onze verpakkingsmaterialen. 
Uit de enquĂȘte die we onder onze gezamenlijke klanten hebben gehouden, blijkt dat een ruime meerderheid positief tot zeer positief staat ten opzichte van het overgaan op worstverpakkingen. 
Dit samen maakt dat we hebben besloten om geleidelijk aan over te schakelen van onze traditionele bakjes naar duurzame worstverpakkingen.
Op niet al te lange termijn zullen we met de overgang op worsten beginnen en zal het aanbod geleidelijk opgebouwd worden. 
Dit stelt ons in staat om ervaring op te doen, feedback van u te verzamelen en eventuele aanpassingen te maken voordat we de volledige overgang maken.

Wat kunt u verwachten?

Onze vertrouwde vleesmixen, maar dan in worstverpakking!
De vis/eend mix komt nu ook in een kiloworst, in de bakjes zat altijd 900 g omdat het anders niet paste, de prijs is aangepast naar een kilo.
De compleetmix van 250 g is nu verkrijgbaar in een doos met 40 stuks, de prijs is aangepast omdat er nu 10 verpakkingen extra in de doos zitten.

Let op: Onze grootverbruik verpakkingen (5 kilo) blijven we onveranderd aanbieden!”