Over Kompleetversvoerenzo

Over kompleetversvoer, de start

In  2013 is Esther gestart met het verkopen van kvv, in de regio kon Esther moeilijk aan kvv komen om aan haar honden te voeren, dus waarom niet zelf een verkooppunt beginnen… Esther begon met kvv van Tammenga, later is daar kvv van Darf en de mixen van BDB bij gekomen. Gedroogde snacks en verantwoorde beloningssnoepjes konden niet achterbijven in assortiment, dus ook daar heeft Esther één en ander van op voorraad.

Diepvries hondenvoer

Darf brok en blikvoer

Darf heeft ook een brok en blikvoer, Vol-voeding, ontwikkeld. De brok bestaat uit gedroogde kvv met wortel, appel, krill en kokosolie. Voor het blikvoer is vlees gebruikt wat normaal in kvv wordt verwerkt. De brok en het blikvoer zijn ook verkrijgbaar bij Kompleetversvoerenzo. Deze brokken of het blikvoer zijn makkelijk mee te nemen voor een dagje weg of op vakantie.

Hoe werken we?

U bestelt via de webwinkel of per mail of social media. U kunt uw bestelling afhalen in Terborg of door ons bij u thuis laten bezorgen. We bezorgen 7 dagen per week. We hanteren GEEN minimale afname! Meer informatie vindt u op onze Afhalen en bezorgen pagina.

Esther laat honden uit in het bos

Naast verkopen van hondenvoer geeft Esther ook nog lessen en workshops met honden of paarden, heeft ze een hondenuitlaatdienst of verzorgt ze uw paarden/huisdieren aan huis. Kijk daarvoor op Handleidinghond of Handleidingpaard.

Hondentraining door handleidinghond

Honden en paard, training door handleidinghond