Over Kompleetversvoerenzo

Over kompleetversvoer, de start

In  2013 is Esther gestart met het verkopen van kvv, in de regio konden we moeilijk aan kvv komen om aan onze honden te voeren, dus waarom niet zelf een verkooppunt beginnen.. We begonnen met kvv van Tammenga, later is daar kvv van Darf en de mixen van BDB bij gekomen. Gedroogde snacks en verantwoorde beloningssnoepjes konden niet achterbijven in assortiment, dus ook daar hebben we één en ander van op voorraad.

Diepvries hondenvoer

Darf brok

Darf heeft ook een brok  ontwikkeld, Vol-voeding. De brok bestaat uit gedroogde kvv met wortel, appel, krill en kokosolie. De brok is ook verkrijgbaar bij Kompleetversvoerenzo. Deze brokken zijn kwalitatief goede brokken omdat het gemaakt is van gedroogd kvv, een goed alternatief voor als u geen kvv wilt of kunt voeren.

Hoe werken we?

U bestelt via de webwinkel of per mail of social media. U kunt uw bestelling afhalen in Terborg of door ons bij u thuis laten bezorgen. We bezorgen van maandag t/m zaterdag op afspraak. We hanteren GEEN minimale afname! Meer informatie vindt u op onze Afhalen en bezorgen pagina.

Esther laat honden uit in het bos

Naast verkopen van hondenvoer geeft Esther ook nog lessen en workshops met honden of paarden, heeft ze een hondenuitlaatdienst. Kijk daarvoor op Handleidinghond.

Hondentraining door handleidinghond

Honden en paard, training door handleidinghond