Prijsverhoging Tammenga

Een bericht van Tammenga over afgelopen jaar:

“Het jaar 2020 is al weer bijna voorbij en daarom willen ons even tot u allen richten.
Het was een zeer turbulent jaar met uitdagingen die niemand had verwacht .Waar veel ondernemers met moeite het hoofd boven water proberen te houden, heeft de voedingsindustrie (waar wij ons in bevinden) hier minder last van gehad.
Door alle voorgeschreven en geadviseerde regels in acht te nemen kunnen we nog steeds doorgaan met onze hobby, het maken van hoogwaardige vleesmixen voor honden en katten. Dankzij uw medewerking tijdens het afleveren/afhalen van uw orders en de betalingen via de bank hebben wij het samen met u voor elkaar gekregen de honden en katteneigenaren te blijven voorzien van de gevraagde producten. Daarvoor willen we u hartelijk danken en we zullen ons uiterste beste doen dat dit zo zal blijven.

De Corona crisis heeft echter ook met zich meegebracht dat veel grondstoffen, verpakkingsmateriaal en gebruiksartikelen fors duurder zijn geworden.”

De prijsverhogingen worden doorberekend in de prijzen voor de producten van Tammenga. De prijzen in de webshop zijn reeds aangepast.